Offerte herstoffering

 

1. Stuur mij een bericht met enkele foto's van het meubel en je wensen.

 

2. Ik bekijk het meubel en je ontvangt een schatting van de kosten van de herstoffering zijn. Hierbij let ik op: is alleen de bekleding aan vervanging toe? Of is het binnenwerk (schuim, singels) ook aan vervanging toe? Hoeveel stof is er ongeveer nodig? Is er een bijzondere afwerking nodig? Heb je nog specifieke wensen over het zitcomfort?

 

3. Stofkeuze: op afspraak kan je langskomen om in mijn stoffencollectie te neuzen, of ik kom bij je langs met een koffer met stalenboeken. Ik werk alleen met meubelstoffen, zodat ik weet dat de stof de eigenschappen heeft voor een goede verwerking.

 

4. Overleg over de uitvoering en termijn: wanneer wil je het meubel laten herstofferen? Wanneer is er tijd in de planning? 

 

5. Aanbetaling: voordat ik de materialen voor jouw meubel ga bestellen (stof en/of koudschuim),  vraag ik je om de kosten hiervoor over te maken.

 

6. Ophalen en afleveren: je kunt het meubel zelf brengen, ik kan het ophalen of we schakelen een koerier in. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn.